E-mailscanning.

Spam- og virusmails.

De fleste dage stiger mængden af spammails, emails med virus og andet ondsindet indhold. E-mails man ikke har bedt om, tager mere og mere af ens tid. Reklamer for produkter som man ikke ønsker. Man bruger tid og besvær på at downloade disse mails og sortere i dem - og hvem har ikke prøvet at være for ivrig i sin oprydning og så få fjernet for mange mails.

Nu kan du blive fri for dette besvær

CoMasys tilbyder emailscanning af høj kvalitet. Alle emails scannes på Comasys' servere før de leveres videre til din mailserver. Derved er alle irriterende virus og spam mails sorteret fra.

sidegevinsten

Da det er CoMaSys emailscannere som tager i mod alle dine emails, og efterfølgende kun sender dem videre som er faktiske emails, får du også automatisk flere servere som kan modtage din post. Emails bliver liggende på CoMaSys servere indtil de kan leveres til din server. Dermed mister du ingen emails hvis mailserver er nede i kortere eller længere tid. Denne ekstra sikring alene er en ydelse som mange betaler ekstra for.

Nem opsætning - igang på 5 minutter.

Der er overraskende nemt at sætte en emailscanning løsning op hos Comasys. Der skal kun rettes lidt på domænets DNS og hvis det driller - eller er sort snak - hjælper Comasys naturligvis gerne. Herefter kører det hele automatisk.

Sikkerhed i højsædet.

Mailscanning er noget Comasys tager meget alvorligt. Derfor har vi sat flere servere på opgaven. Og de servere er placeret på forskellige lokationer, i forskellige lande. Så selv om et helt datacenter er nede her i Danmark, vil der stadig blive leveret emails.

Kostbare Alternativer

Alternativerne til mailscanning, kunne være at købe antispam og antivirus software til sin mailserver. Dette er som regel en ret bekostelig affære. Samtidig skal man også sørge for at vedligeholde spam-filtre og antivirus filer. Dette kræver alligevel en del timer på årsbasis.

Klik her for at læse mere om mailscanning hos Comasys